Disclaimer

De schrijvers van de blogs op deze website zijn, tenzij specifiek benoemd, geen professionele trainers, voedingsdeskundige of diëtisten.

De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor amusement doeleinden en mag niet worden gebruikt als vervanging voor het inwinnen van medisch advies. 

Bespreek jouw persoonlijke omstandigheden altijd eerst met een medisch professional voordat je start met trainen. Probeer geen van de voorgestelde oefeningen, oplossingen of instructies op deze site uit zonder eerst een gekwalificeerd professional te raadplegen.

Deze site bevat advertenties, banners, recensies, advertorials en productaanbevelingen die kunnen leiden tot het betalen van commissies aan deze site.

Affiliate disclaimer

Heavyweight Cali maakt gebruik van affiliate links naar verschillende websites, zoals bol.com en amazon.com.

Door te klikken op de links steun je HeavyWeight Cali. Wij krijgen namelijk een kleine commissie wanneer je iets aanschaft via onze link. Hiermee dekken wij de kosten van het runnen van onze website. Jij betaalt zelf niets extra’s wanneer je een aankoop doet via onze links.

De commissies die we ontvangen stellen ons in staat om onze website te blijven onderhouden en uit te breiden. We waarderen het enorm als je via onze links iets koopt.