Wil je beginnen met calisthenics, wil je beter worden in calisthenics of wil je toffe calisthenics skills leren? Onze coaches staan voor je klaar. Onze coaches bezitten jaren aan kennis en ervaring en brengen dit graag op je over om jou verder te helpen met je doelen. Vraag hieronder een gratis intake aan. 

ONTMOET DE COACHES

Heavyweight calisthenics Coach Nick

NICK VERHEIJ

Nick zijn passie voor calisthenics startte 9 jaar geleden bij het zien van de human flag. Na jarenlang te focussen op zijn eigen groei, haalt hij er nu veel energie uit om anderen op weg te helpen.

Nick’s specialismen liggen in het begeleiden van beginners in calisthenics, handstanden en weighted calisthenics / street lifting.

Heavyweight Calisthenics Coach Kenny

KENNY KATHMAN

Kenny was hooked aan calisthenics sinds zijn eerste muscle up, bijna 9 jaar geleden. In die tijd heeft hij zich ontwikkeld in zowel zijn eigen skills als het overbrengen van de sport op anderen. Zowel in calisthenics parkjes als in sportscholen in Arnhem.

Kenny’s specialismen liggen in het begeleiden van beginners in calisthenics, weighted calisthenics / street lifting en reps/sets,

hoe werkt ONLINE COACHING?

1. MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS ONLINE INTAKE

Wij nemen contact met je op om de intake in te plannen. 

2. invullen korte vragenlijst

Je ontvangt via de mail een korte vragenlijst. Deze is bedoelt als voorbereiding op de intake. Hierin omschrijf je o.a. je wensen en doelen.

3. ONLINE INTAKE

Tijdens de online intake bespreken we je wensen en stellen we je doelen op. Elk traject is volledig aangepast naar jouw wens. 

4. jE PERSOONLIJKE SCHEMA

Binnen 1 week na je intake gesprek ontvang je je persoonlijke schema. 

5. wEKELIJKSE CHECK-INS

elke week plannen we een vaste check-in moment. Dit is het contactmoment met je coach. 

6. eVALUATIE EN BIJSTURING

na de afgesproken tijd evalueren we het traject, maken we een nieuw schema en stellen we nieuwe doelen op.